2721089811 Σόλωνος 9, Καλαμάτα entomotexnikisolution@gmail.com


Τηλέφωνο: 2721089811 Κινητό: 6976812604
________
λύση & αξιοπιστία!

Η Εντομοτεχνικη Solution έχει έδρα τη Καλαμάτα & ιδρύθηκε από τον Γεωπόνο ΤΕ Κυρίτση Παναγιώτη με αντικείμενο εργασιών την παροχή υπηρεσιών δημοσίας υγείας.

Η εταιρεία είναι πλαισιωμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες επιστήμονες και από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για τις εφαρμογές που απαιτούνται ανά περίπτωση. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και συμμετέχουμε σε συνέδρια, ώστε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις, σε επιστημονικό επίπεδο σε όλους τους τομείς που δραστηροποιούμαστε.

 

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με ISO: 9001:2015

 

 

Επιχειρήσεις

Επιχειρήσεις

Παρέχουμε πλήρης κάλυψη όλων των προδιαγραφών του ΕΦΕΤ και όλων των προτύπων ISO & HACCP σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης , ξενοδοχεία , καταλύματα , camping κ.α.

Δημόσια κτήρια

Δημόσια κτήρια

Παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρότυπα σε όλα τα δημόσια κτήρια όπως σχολεία , Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές , Δήμους κ.α.

Οικίες

Οικίες

Ανάλογα με το πρόβλημα σας παρέχουμε λύσεις με καινοτόμες εφαρμογές με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας.

απεντόμωση

απεντόμωση

Τα έντομα, ιπτάμενα & έρποντα, είναι φορείς πολλών σημαντικών ασθενειών και είναι σοβαρό πρόβλημα για τις οικίες, τις βιομηχανίες & τα δημόσια κτίρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
μυοκτονία

μυοκτονία

Σύμφωνα με την υγεινομική νομοθεσία, τοποθετούμε δολωματικούς σταθμούς με κλειδί ασφαλείας ή μηχανικές παγίδες σύλληψης των τρωκτικών ή ένα ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
απολύμανση - μικροβιοκτονία

απολύμανση - μικροβιοκτονία

Η εφαρμογή γίνεται σε όλα τα δημόσια κτίρια και τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
απώθηση πτηνών & φιδιών

απώθηση πτηνών & φιδιών

Για την επίλυση του προβλήματος των πουλιών τα μέσα που χρησιμοποιούμε είναι κατάλληλα ώστε να μην επηρεάζουν την αισθητική του χώρου σας, όπως ακίδες, δίχτυ, συσκευές με υπερήχους, με οπτικό απωθητικό gel ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ